Folk & Sikkerhed, NATO 75 - Action24

Afbud senest:
29 feb 2024
Åbent for medlemmer

Den 4. april 2024 kan NATO fejre 75-års jubilæum, og i den anledning arrangerer Folk & Sikkerhed den første og største totalforsvarsmesse i 25 år i garnisonsbyen Fredericia i weekenden d. 19 – 21. april 2024.
Sammen med forsvaret, herunder hjemmeværn, beredskab, politi, sundhedsvæsen, forsvars-, rum- og
sikkerhedsindustrien samt virksomheder fra udvalgte sektorer, sættes der over tre dage fokus på Danmarks
og forsvarsalliancen NATO’s mulighed for at sikre vores fælles tryghed og sikkerhed.

Dette arrangement støtter Danmarks Marineforening naturligvis op om ved at deltage med begge vores udstillinger i hhv. MesseC og på Havnen. Dette har vi behov for såvel de omkringliggende afdelinger, men også andre interesserede afdelingers støtte til at gennemføre – Det bliver jo en fantastisk oplevelse.
Det er vores ønske at opstille begge udstillinger sammen med Søværnet og Marinehjemmeværnet

Indledningsvis er der alene behov for, at tilmelde en kontaktperson fra de afdelinger, der ønsker at være med, hvad enten det er alle 3 dage eller blot en enkelt dag.
Detaljerne vender vi løbende tilbage til.

Folk & Sikker webside for NATO 75 – Action24

Kursus nr.: 2024034
Danmarks Marineforening
Steen Eiler Engstrøm
19 apr 2024 - 21 apr 2024
Kontaktperson:Gratis

Alle priser vises inkl. moms.
Du kan pt. ikke tilmelde dig dette arrangement. Kontakt evt. Danmarks Marineforening