Ministerbesøg i Svendborg Marineforening

21. september 2020

Danmarks Marineforenings sendemandsmøde den 19. september 2020 skulle efter planen åbnes af forsvarsminister Trine Bramsen. Da sendemandsmødet blev udsat, var der plads i ministerens kalender, så hun uden for protokollen kunne overraske medlemmerne i Svendborg Marineforening med et uanmeldt besøg i Marinehuset. – Ud over medlemmer fra vores egen lokalafdeling havde vi besøg af 10 kollegaer og ledsagere fra Godthåb Marineforening i Nuuk, siger afdelingsformand Erik Jørgen Bodal, der samtidig oplyser, at Trine Bramsen under det uanmeldte besøg for gav udtryk for, at hun i høj grad værdsætter der arbejde Danmarks Marineforening og dermed også lokalafdelingen Svendborg Marineforening gør for at fremme et generelt positivt syn på det danske forsvar og beredskab.

(Foto: Søren Konradsen MTUD arkiv)