Mercy Ships Danmark indgår partnerskab med dansk PR Bureau

18. november 2021

Efter at have støttet Mercy Ships Danmark gennem flere år vil Ehrenberg Sørensen Kommunikation fremover stille sin kommunikative ekspertise til rådighed, så endnu flere mennesker og virksomheder får øjnene op for Mercy Ships’ humanitære arbejde.

Med søsætningen af det nye hospitalsskib ”Global Mercy” senere på året forventer organisationen at kunne fordoble hjælpeindsatsen på verdensplan. I en presseinfo siger partner og CEO i Ehrenberg Sørensen Kommunikation, Allan Sonne Sørensen, at bureauet glæder sig over partnerskabet med Mercy Ships Danmark, og at de vil sætte et øget kendskab til Mercy Ships’ brand og deres nye hospitalsskib ”Global Mercy” på agendaen. – Mercy Ships gør et fantastisk arbejde, som vi har støttet i mange år. Det er et perfekt match for os med vores kompetencer og specialisering i søtransporten, at vi nu også kan bringe bureauets kompetencer i spil og forhåbentligt få endnu flere med på rejsen, lyder det fra Allan Sonne Sørensen, der ses tv. på vedstående foto.

Ehrenberg Sørensen Kommunikation er et specialiseret kommunikationsbureau med mange års erfaring inden for den maritime branche. Samarbejdet mellem Mercy Ships Danmark og bureauet skal blandt andet fremme kendskabet til Mercy Ships og derved hjælpe med rekrutteringen af nye frivillige samt tiltrække donorer. – Vi ser frem til at kunne hjælpe endnu flere mennesker, når vores nye hospitalsskib bliver sat i drift i foråret 2022. Ved at indgå et samarbejde med Ehrenberg Sørensen Kommunikation håber vi på at kunne oplyse endnu flere om vigtigheden af vores arbejde og indsats i de lande, som vi besøger med vores hospitalsskibe, fortæller Christian Sophus Ehlers, adm. direktør hos Mercy Ships Danmark.

Med det nye hospitalsskib ”Global Mercys” snarlige besøg i Rotterdam efterfulgt af skibets første officielle rejse til Senegal i staten af 2022 rummer samarbejdet mange spændende muligheder.


(Kilde og Foto: Ehrenberg Sørensen Kommunikation og Mercy Ships Danmark.)