1. september 2018 fordobles passagerkapaciteten fra Rønne til Sassnitz på Rügen

Masser af plads på færgerne og en ambitiøs sejlplan for ruten mellem Rønne og Sassnitz skal holde Bornholm åben for tyske gæster hele året. Sejlplanen giver plads til knap 200.000 ekstra gæster. Det skriver Molslinjen i et pressemeddelelse.

Et udpræget ønske fra medlemmerne af Destination Bornholm om at det tyske potentiale på Bornholm skal udvikles, bliver opfyldt, når Molslinjen den 1. september 2018 overtager færgetraffikken til og fra Bornholm. Derfor kan Molslinjen nu offentliggøre en ambitiøs sejlplan for ruten mellem Rønne og Sassnitz. En sejlplan, som skal holde Bornholm åben for de vigtige tyske turister året rundt. Byggeriet af den nye fragt-­ og passagerfærge til ruten skrider planmæssigt frem på Rauma
værftet i Finland, hvor færgen udbygges til at kunne tage op til 720 passagerer. - Vi har lyttet til Destination Bornholms medlemmer, som gerne ville have mere kapacitet på ruten i højsæsonen, hvorfor den nye færge får plads til 720 passagerer, næsten en fordobling i forhold til kapaciteten i dag, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Turisterhvervet efterspørger også udvidelse af sæsonen. Sammen med færgen "Povl Anker" skal den nye fragt-­ og passagerfærge derfor sejle på ruten hele året. I forhold til i dag vil ruten til Tyskland blive udvidet med 210 flere afgange om året. Det giver en ekstra passagerkapacitet på næsten 200.000 gæster.