Danmarks Marineforenings 100 års jubilæumsbog er udkommet som e-publikation på nærværende site.

I april 2013 udgav Danmarks Marineforening jubilæumsbogen: For Søværen og Søfart - Danmarks Marineforening i 100 år.

Bogen er skrevet af orlogshistoriker Hans Christian Bjerg med redaktør Leif Mortensen som tovholder på bogens omfattende sektion om lokalafdelingernes historie. Hans Christian Bjerg fortæller i bogens hovedsektion den retvisende historie om Danmarks Marineforenings første 100 års vedvarende arbejde for at styrke nationens interesse for søværnet og søfarten gennem blandt andet forsvarspolitisk lobbyisme og maritim formidling.

Den trykte udgave kan stadig købes ved henvendelse på Danmarks Marineforenigs landskontor: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Landskontoret:

Trondhjemsgade 5 kld.