Fregatten JYLLAND og Danmarks Marineforening indgår unik udstillings samarbejde.

Et markant kendetegn for Danmarks Marineforenings 75 lokalafdelinger er de ofte unikke museale rariteter der er udstillet i marinestuerne. Fregatten JYLLAND´s smukke udstillingshal på fregatøen i Ebeltoft vil fra den 10. februar 2018 og frem til sommer 2018 rumme et hav af skibsmodeller og rariteter der ikke tidligere har været tilgængelig for personer uden for Danmarks Marineforenings 9.000 M/K store medlemskreds. Medprojekter for udstillingen er chef Forsvarsakademiet, kontreadmiral Nils Christian Wang. I forbindelse med udstillingen vil der løbende være repræsentanter fra Danmarks Marineforening til stede, så museumsgæsterne  kan få en retvisende information om hvad denne landsdækkende forening står for.